Boerderij met 1,8 hectare als mooie camping locatie (ID115)

53.000,- euro k.k.

Karakteristieke tanya op de Poesta van Hongarije een mooi eigen grondstuk en diverse bijgebouwen.

Deze boerderij in Moricgát in Midden Hongarije beschikt over 1,8 hectare eigen grond. Bij het huis staan enkele bijgebouwen die te verbouwen zijn tot gastenverblijven.

Het huis bestaat uit een riante woonkeuken, woonkamer, twee slaapkamers, badkamer, apart toilet en voorraadkamer. Aan het huis is een gezellige veranda, karakteristiek voor het huis. Deze veranda geeft verkoeling in de zomer en beschutting in de winter.

Het geheel heeft een vrije ligging in een landschap kenmerkend voor de Hongaarse Poesta. In tegenstelling tot de meeste boerderijen op de Poesta, is deze gelegen aan een verharde geasfalteerde weg. Behalve de weg is er een fietspad, wat leuk is voor dagjesmensen en toeristen die de omgeving willen ontdekken. In de omgeving worden de populaire Hongaarse paardenshows gehouden, zijn diverse plattelands restaurantjes en dorpsmusea. Ook de wellness-toerist komt in deze regio aan zijn trekken met de verschillende thermaalbaden en winkelstadjes in de omgeving.

Voor hen die zoeken naar ruimte en rust is deze boerderij een buitenkans. Terwijl u bezig bent uw droom vorm te geven, kunt u direct comfortabel wonen.

Neem voor meer informatie over deze woning contact op met onze Bed and Breakfast makelaar in Hongarije.