X voordelen om voor Hongarije te kiezen als woonland

 

Hongarije is om diverse redenen het ideale land om een tweede huis te kopen en nog veel beter om naar te emigreren. Nederland en België hebben immers niets meer te bieden voor de Nederlanders en Belgen. Wat is nog beter in Nederland en België? Geen idee!

Goedkoop onroerend goed. Kijkend naar landen als Duitsland, Oostenrijk en Hongarije, dan zijn Nederland en België veel te duur. Hongarije is daarbij super-goedkoop en in alle opzichten een keuze voor de toekomst.

Hoge waardering voor christelijke cultuur
Hongarije heet de westerling, de Nederlander, Belg en Duitser van harte welkom. Dit heeft met de culturele achtergrond van de Hongaar te maken. President Victor Orbán heet de westerling van harte welkom, omdat hij een beschermer is van de christelijke cultuur. Het betreft de beschaafde Nederlander en niet de Nederlanders waarmee de Hongaarse gevangenissen al vol zitten. Neem geen drugs mee en ga met een ander om zoals u ook behandeld zou willen worden.

Liefde voor het land
Hongaren hebben liefde voor hun land! Plaatsnamen, straten, pleinen en zelfs het vliegveld heeft namen van grote helden, musici en kunstenaars. Denk ook aan feestdagen, zoals de Dag van Koning Stefan en de Dag van de Opstand. Ook geven Hongaren op eigen wijze invulling aan feestdagen als Sinterklaas (Szent Miklós), Kerst en Oudjaarsavond. Hoogwaardige dorpen en steden kennen speciale dorpsfeesten waarbij vrolijk gedanst wordt en de lokale alcohol rijkelijk geschonken wordt. Alles is gratis, ook voor de gast!

Geen BPM
Een auto is in Hongarije rond de 40% goedkoper dan in Nederland.

Geen bonnetje
Hongarije mag wel de hoogste BTW hebben van heel Europa, maar de meeste Hongaarse ondernemers hebben een ‘ons kent ons’ mentaliteit tegenover het uitschrijven van bonnetjes. De vraag is: “Wilt u 27% BTW betalen?”

Goedkopere benzine
In Hongarije waren geen puinhopen van een Paars Kabinet zoals in Nederland. Het verschil kan ongeveer 40 cent per liter.

Zorg is beter dan in Nederland
Zorgverzekering is 25,- euro per maand. Medicijnen worden meestal vergoedt en zo niet, dan kosten medicijnen ongeveer 1% tot 5% voor wat deze in Nederland zouden kosten. Wie herinnert zich nog dat schildklier-medicijnen in Nederland ineens schaars werden. Deze waren in Hongarije nog volop verkrijgbaar!