Contact

Contact? Liever niet.
Ik geniet van mijn rustige leventje in Hongarije. Alles wat je moet weten heb ik op deze website gezet. In ieder geval één keer per jaar controleer ik of alle informatie op de website nog goed is samen met één, soms meerdere advocaten in Hongarije. Lees het rustig door en door er gratis je voordeel mee. Help ook anderen en laat anderen weten over deze website.

(Post)adres: ik wil geen bezoek of post.
E-mail: heb je niet nodig.
Telefoonnummer: heb ik niet.
Skype: ben ik mee gestopt.
Sociale media: alsjeblieft niet.

De informatie op deze website controleer ik ieder jaar. Dus het is goede informatie. Help anderen door een link van deze website (https://ikvertrekhongarije.nl) te delen op jouw website en linkenpagina en sociale media (bijvoorbeeld Facebook). Zo werken we samen aan een beter Hongarije voor Nederlanders en Belgen.